2017 yılının Ocak ayında piyasaya satışa sunulan ürün, penis büyütücü jeldir. Ürünün tanıtım ve reklamları TV ekranlarında, internet sitelerinde yayınlanmaya başladığı günden beri siparişlerinde de artış görülmüştür. Ürün adının bizon olmasının sebebi; bizon boynuzundan hazırlanmış olmasıdır. Bizon jel penis büyütücü bizon hayvanının boynuzundan alınan sıvı ve ham maddesinin jel haline getirilmesi ile üretime sunulmuştur. Kimyasal olmayan bu ürün penise sürüldüğünde herhangi bir yanma etkisi yapmaz. Sahte olan büyütücü jeller de penis yanmasına, idrar sorunlara neden olduğu görülmüştür.

Bizon Jelin Kullanım Şekli
Ürün jel halinde olduğu için sabah akşam penise masaj yolu ile uygulanarak sürülür. Ve bir süre beklenir. Bizon jel penis büyütücü etkisini 1 hafta içerisinde etkili olarak gösterecektir. İlk defa kullanacak olanlar varsa jel sürüldüğünde yan etkisi olduğunda 1 ya da 2 gün kullanılmaması tavsiye edilir. Bizon jel penis büyütücü cinsel hayatı düzene sokan ve kısa sürede etkisini gösteren bir üründür. Bizon jel sürüldüğünde penis kılıfı içinde alınarak bir süre bekletilmelidir. Düzenli kullanıldığı takdirde ürün kısa bir süre içerisinde olumlu etkisini gösterecektir.

Sabah ve akşamları uygulanacak olan bu jelin günlük aktivite saatleri dışında müsait olunan bir zamanda sürülmesi tavsiye edilir. Bizon jel penis büyütücü etkisini göstermeye başladığında cinsel arzuları tetikleyeceği için gün içinde rahat hareket edemeyebilirsiniz. Jel penise uygulanırken fazla sürülmemesi ve az oranda masaj yapılarak uygulanması gerekir. Fazla sürülen jeller tahrişe ve yanmalara neden olabilir. Bizon jel penis büyütücü ile cinsel yaşamı aktif hale getiren ve penis boyunda gözle görülebilir uzamalar olacaktır.

Bizon Jel İçeriği
Hazırlığı yapılan ürünün içerisinde kimyasal katkı maddeleri %2 lik bir oranı düşürülmüştür. Tamamen doğal olan ve bizon boynuzundan alınan sıvı özlerle hazırlanan bir jeldir. Bizon jel penis büyütücü kullanımı en az 1 aylık kullanımı vardır. Ürün düzenli olarak kullanılmaya başlandığında peniste uzama artışı görülebilir. Ürün alımındaki yaş sınırı 18’dir. 18 yaşından küçük olanlar bu ürünün talebinde dahi bulunamaz. Yetişkin erkekler için özel üretilmiş bu ürünün kullanıcı yorumlarını resmi internet sitesinden bulabilirsiniz.