Bebek hamak aslında eskiden günümüze gelen Annelerimizin babalarımızın, ninelerimizin alışkanlığının bir yansıması ve doğal olarak ihtiyacı. Büyükler iyi bilirlerki eskiden bebekleri çingene beşiğinde sallarlardı, yada battanıye arasında sallayarak uyutmaya çalışırlardı. Buda ebeveynlerde büyük yorgunluk ve çileye dönüşürdü.

Engüzel Bebek hamaklarına KAPIDA ÖDEME İmkanııyla  www.bebekhamakmodelleri.com Sitesinden Veya 0212 599 64 18 Mobil 0541 629 69 62

Telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Bebek hamak modelleri

 

Şimdi ise gelen teknoloji yaratıcı kişiler büyüklerimizi bu çileden kurtararak pratik hamak ürettiler. Fiyat ve ekonomik olarak hem pratik hemde büyüklerimizin ve yavrularımızın bu çileden kurtardılar. Öncelikle bu bebek hamak üretimi yapan firmalara tşk etmek isteriz.

Peki bebekler bebek hamaklarında neden rahat eder!

Bebeklerde genelinde kolik gaz sancıları mevcuttur. Bunların belli başlı nedenleri bebekleri düz beşiklerde yatırmalarıdır. Bebekler anne rahmindeki gibi cenin pozisyonunda belirli bir aya gelene kadar yatmaları gerekirki, hem bebeğimiz saglığı hemde rahat uyuması için bebek hamaklarını öneririz..

Dolayasıyla bebek hamak kullanarak hem bebeğimizin daha iyi uyumasını sağlamış oluruz hemde, kolik gaz sancılarından bebeğimizi kormuş oluruz. bizde bu çileye dönüşen uykusuz gecelerde bebek hamak sayesinde rahat bir nefes alırız..