Meteroloji’den 4 il için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.Antalya,Burdur,Isparta ve Muğla illerinde 3 gün boyunca kuvvetli yağış alacak.Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre; kuvvetli yağışlar öğleden sonra başlayıp,akşam saatlerinde şiddetleneceği bilgisi verildi.

Muğla ve ilçeleri için sel ve hortum riski olabileceği uyarısında bulundu.

Meteoroloji Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Antalya genelinde bu akşam saatlerinden sonra başlaması beklenen yağışların, yarın sabah saatlerinde şiddetleneceği bildirildi. Açıklamada, yarın öğle saatlerinden itibaren Antalya merkezi ile Kaş, Demre, Finike, Kumluca, Kemer ve Serik, çarşamba sabah saatlerinde de Manavgat, Alanya, İbradı, Akseki, Gündoğmuş ve Gazipaşa ilçelerinde metrekareye 100 kilogram ve üzeri yağış düşmesinin beklendiği bildirildi.

Isparta ve Burdur genelinde bugün akşam saatlerinde başlayacak yağışların, yarın sabah saatlerinden itibaren çok kuvvetli beklendiği ifade edildi. Muğla genelinde ise bugün öğleden sonra başlayacak yağışların akşam saatlerinden itibaren şiddetleneceği  açıklaması yapıldı.