Black Marble Serum Nedir ?tamamen bitksel içeriğe sahip olan damladır. Damlası olmasının verdiği avantaj ile kullanıcıya daha kolay kullanım ve uygulama imkanı sunar. Birçok kullanıcı tarafından merak edilen natural black marble natural damla indirimli lansman fiyatı ile denemeye nedersiniz. Alışverişin en kolay kapıda ödeme kolaylığını kullanarak hemen sipariş formu doldurabilirsiniz. Erkekere new formule black marble damla kargo şirketi ile kapınıza kadar ulaştırılır ve teslimat anında ürün ücretini adresinizde ödeyebilirsiniz.
Black Marble Kara Yılan Serum Kullanımı !

Black marble natural serum damla kullanım önerisi nasıldır, ne işe yarar ve yan etkileri nelerdir. Ürün ambalaj yada kutusunda satın aldığınız black marble serum kullanımıyla ilgili ayrıntılı bilgiler siz kullanıcılara sunulmuştur. Kutusunda bulunan talimatalara göre kullanım önermekteyiz. Belirtilen kullanım dışına lütfen çıkmayınız. Ambalajda yer alan talimatlar doğrultusunda kullanım sonucunda herhangi bir yan etki görüldüğü takdirde mutlaka uzman bir hekime başvuru yapınız. Yapacağınız başvuruyla birlikte ayrıntılı bilgiyi uzman hekimden alabilirsiniz. Saklama koşulları kuru, serin ve çocuklardan uzak yerde saklayınız.

Kullanım önerisi nasıldır; Uygulama yapılacak bölge ılık su ile temizlenir ve arındırılır. Daha sonra istenilen bölgelere 3 ile 5 damla arası damlatılır ve nazik şekilde bir kaç dakika masaj yapılarak uygulanma tavsiye edilir. Hastalık ve rahatsızlık tedavisinde kullanmaz. İlaç değildir, ilaç olarak satılmaz. Bitkisel gıda takviyesidir. Üretici firma, içeriği, kullanımı ve son tüketim tarihi üründe bulunmaktadır. Ürün tüketilmez, haricen kullanım içindir.

Orjinal Kara Mamba Damla Kullanın !

Erkekler için özel formül natural içerik black marble serum orjinal ürün olduğunu nasıl anlaşılır. Sahte olan ürünlerde hologram bulunmamaktadır. Hologram sistemi ile ürün güvence altındadır. Sitemizde tanıtım fiyatı ile satılan orjinal ürün garantisi ile müşterilerimize ulaşır. Hologram sistemi ve bakanlık izniyle bitkisel gıda takviyesi olarak kullanıcılara sunulmuştur. Piyasada bulunan sahte ürünler ucuz fiyat olarak satılır ve size cazip gelebilir. Fakat orjinal bir ürün kullanımı her zaman bizler tarafından sizin için önerilmektedir. Fiyatlara aldanmadan orjinal black marble’e hemen sipariş vererek sahip olabilirsiniz.

Black Marble Kara Mamba Serum Teslimat Süresi ?

Kargo süresi belirtilen iş günü içerisinde gerçekleşmektedir. Kargolanma sürecinde siparişiniz sonrasında ayrıntılı bilgi almak için müşteri temsilcimize danışıp görüş alışverişi yapınız. Yapacağınız görüşme sonucunda kargo süreci ve stok durumuyla ilgili en net bilgiye ulaşacaksınız. Kargo şirketi olarak mng, aras ve ptt kargo şirketlerini tercih etmekteyiz. Stok durumuna göre black marble’e belirtilen süre içerisinde kavuşmanız en önemli misyonumuzdur. Sipariş için ad soyad, adres, tel, ürün adedi yeterlidir.