Golşehir evleri site yonetimi büyükçekmece iki farklı yonetim iki farklı başkan Selçuk güven, Murat Çelik, iki kişininde site içerisinde ofisi mevcut, Huzursuzluk çekişmelere kavgalar bitmek bilmiyor. Bu çekişmelerden olan sonuç ise faturası yine site sakinlerine çıkıyor kimse nasıl sonuclanacagını bilmiyor. İki başkan selcuk güven ve Murat çelik site sakinlerinden aidat isteme yarışına girdiler. Sosyal Medyadan paylaştıkları bilğiler aşagıdaki gibidir.

Selçuk güven başkanın açıklamaları;

Sayın Sakinlerimiz Selçuk Güven Başkanlığındaki Yönetim Görevinin Başındadır. Aidat Ödemelerinizle İlgili İleriye Dönük Mağduriyet Yaşamamanız İçin Başka Oluşum ya da Söylemlere İtibar Etmemenizi Özellikle Rica Ediyor, Bu Kritik Süreçte Yanımızda Olarak Gölşehir’e Sahip Çıkan Her Bir Komşumuza Yürekten Teşekkür Ediyoruz.

Murat Çelik başkanın acıklamaları;

Yetkisi ve görevi olmadan usulsüz bir şekilde elden para toplayan kişilere itibar etmeyiniz. Bu ciddi bir suçtur ve bu kişiler adalet önünde isledikleri bu suçun hesabını vereceklerdir.

3. kisilere ödeyeceğiniz aidatların hiçbir şekilde geçerliliği olmadığı gibi, sizi de ödeme yükümlülügunden kurtarmayacaktır. İcrai bir takibe düşmemeniz için sizi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. 

Lütfen sitemize sahip çıkalım ve köhnemiş bu soygun düzenine bir son verelim saygı ve sevgilerimle…

Gölşehir Evleri Yönetim Kurulu Başkanı: Murat Çelik

Anlaşılan oki iki başakanında site sakinlerini düşündükleri yok yayınladıkları yazılarda gorüldüğü gibi tehdit dili ile konusuyorlar.

Golşehir evleri sakinleri cıkmazın eşiğine geldi kime odeme yapacaklar bu kavga ve çelişki icerisinde. Takdir sizlerin gün içi haber olarak umarız her şey yoluna girer, site sakinleri huzuru bulur.