Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik’e gelerek tamamlanmış 168 projenin toplu açılışını gerçekleştirdi. Bu eserlerin arasında yer alan Pendik Yeni Nesil Yaşam Merkezi ve Gençlik Kampı gibi tesisler donanımları ve sağladıkları hizmetlerle dikkat çekiyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik’e geliyor. 9 Nisan Pazar günü gerçekleşti. Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçe genelinde yapımı tamamlanmış eserlerin açılış törenini gerçekleştirecek. Törende alt ve üst yapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin yapımını tamamladığı 168 eserin açılışı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstismar ile sağa sola savrulanlara 14 mayıs’da miiletim dersini verecek. Bunlar asıl kıblenin neresi olduğunu 14 mayıs’ta siz bildireceksniz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 milyar dolar olan, bu eserlerin pendiğe hayırlı olmasını diliyorum. 6’lı masa dediler 7’li masa dediler anlaşamadılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cam sakura hastanesini yaptık. Modern bir hastane dünya ile yarış ediyor. İstanbul’u chp den alarak pırıl pırıl hale getirdik. Kemal’den ülkeye cumhurbaşkanı olmaz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bizim amacımız istanbul’u yeni yatırımlarla ile buluşturmaktır. Her alanda parmakla gösterilen bir türkiye inşa etmek içi çalşıyoruz. Bizim tek gayemiz vatandaşlarımızın refahını ve esenliğini sağlamaktır. Bir sene içerisinde 20 binin üzerinde togg’u kurayla belirtilen vatandaşlarımıza teslim edeceğiz..

.

İlgili Yazılar