Yeni Yıl ile hızlandırılması da dahil olmak üzere kendimizi daha iyi dikkat çekmek için  . Her gün makyajınızı çıkarttığınızdan veya sekiz bardak su içtiğinden emin olun, 2017’de hem etkili hem de kolaylıkla yapıştırabileceğiniz birçok basit çözüm

Günlük temizleyin, tonlayın ve nemlendirin.

Cilt bakımı için üç altın kurallardır ve çoğumuz çoğu zaman, özellikle de geç bir geceden sonra bu adımları atlamaktadır. Bununla birlikte, sadece zaman ayırmak cildinizi geliştirmek ve cildinizi sağlıklı kılmak için yardımcı olacaktır. Günde iki kez, her gün temizlemeyi, sallamayı ve nemlendirmeyi unutmayın.

Fırçalarınızın tümünü temizleyin
Saç fırçasını ve makyaj fırçalarını ne sıklıkta kullandığınız hakkında düşünün; şimdi onları son yıkadığınız zamanı hatırlamaya çalışın. Fırçalarınızı haftada bir kez yıkadığınızdan emin olun, çünkü kir, yağ ve bakteri çok hızlı bir şekilde birikir ve bu kopmalara neden olabilir veya saçlarınızın yağlı hissetmesine neden olabilir.

Haftada bir kez 

Eksfoliasyon cildinizi parlak tutmak ve kir ve bakterilerin gözeneklerini temizlemek için anahtardır. Bir fark görmek için cilt bakım rutininizin bir parçası olarak pul pul dökmeyi amaçlamalısınız

Daha fazla su iç

Sadece içki içmekle kalmayıp kendinizi daha fazla uyanık hissedeceksiniz, aynı zamanda da göstereceksiniz. Nemlendirici kalmak cildi nemlendirir ve dolgun tutmakla kalmaz aynı zamanda vücuda toksinleri daha verimli bir şekilde boşaltmanıza yardımcı olur ve böylece sağlıklı bir parlaklık elde edilir. Her gün iki litre içmeyi hedefleyin.

Farklı trendleri deneyin

Çoğumuz, bir göz atmaya devam etmekten suçlu fakat saç ve makyaj denemeleri eğlencelidir ve size uygun, beklenmedik bir stil keşfedebilirsiniz.

Gece daha fazla uyu

Bir nedenden ötürü güzellik uykusu denir – uzun bir günün ardından, vücudunuz en aktif noktasında olduğu zaman hasarı onarır ve iyileşir. Günde en az sekiz saat başlamış olmalısınız – bu sadece cildinizin dinlenmesine ve ışıltı yapmasına izin vermez, aynı zamanda saçınıza herhangi bir hasarı onarma şansı verir.