Saç bakımı kadınlar için oldukça önemlidir.Sağlıklı, parlayan saçlara sahip olmak için sizlere kolay ve etkili maske tarifleri vereceğiz.

Zeytinyağı Maskesi;

Kuru ve yıpranmış saçlara sahipseniz, iki haftada bir uygulayacağınız zeytinyağı maskesi saçlarınıza iyi gelecektir.Doğal zeytinyağını, saçlarınıza bir fırça yardımı ile diplere ve uçlara gelecek şekilde  uygulayın.Streç film ile sardığınız saçlarınızı 45 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın. Saçlarınıza nem ve parlaklık verecektir.

Mayonez Maskesi;

Mayonez maskesi sayesinde saçlarınızı nemli bir görünüme sahip olur. Bir bardak mayonezi saçlarınıza uygulayıp 1 saat bekletin.Ilık su ve şampuan ile yıkayın. Saçlarınız mayonez maskesi sayesinde daha sağlıklı uzayacaktır. Ayda 1 defa uygulanması önerilebilir.

Bal Maskesi;

Balla yapacağınız saç maskesi için gerekli malzemeler şöyle; 1 tatlı kaşığı bal, 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 yumurta sarısı.Malzemeleri karıştırıp saçınıza uygulayın.Bone veya streç film ile sarıp yarım saat bekletin. Ilık su ve bir miktar şampuan ile yıkayın.Saçlarınızın nemlenmesi, kolay şekil alması için haftada bir uygulayabilirsiniz.

Doğal ve pratik yollarla evinizde uygulayacağınız maskeler sayesinde saçlarınız daha canlı ve sağlıklı olacaktır.