Cumhur başkanı Erdoğan; Türkiye yüz yılı yolculuğumuza Afyankarahisar‘dan başlatıyoruz.türkiye son 21 yıldaki demokrasi ve kalkınma atılımlarıyla asırlık hayallerine ancak kavuşabildi. Bay bay Kemal londradanne kadar para aldında geldin? Emparyalistlerin truva atı. Bay bay kemal bize antiemparyalizim dersi vermeye kalkıyor.

Cumhur başkanı Erdoğan; bunlar otellerde görüşmeler yapıyorlar, bize diyorlarki imf den borç almanız lazım. 2103 den sonra bizim ımf ile ilişkimiz yok. TCG Anaolu istanbul sirkecide halkın ziyaretine acıldı. Halk hayran ama bu chp lobisi ve masanın etrafındakiler tcg anadoluyu gördükçe kuduruyorlar. Emparyalizme karşı duruşumuzu sırtını sıvazlayan batıdaki ağababalarına hamburgercide buluştuğun pensilvanyadaki alçaklara sor.

Cumhur başkanı Erdoğan; Sen ayakkabılarınla seccadenin üzerinde gezinirsin. Biz seccadeyide kıbleyide kabeyide çok iyi biliriz.Pkk sından fetösüne terör örğütlerinin emrine girenlerden değiliz. Bizim ömrümüz milletin hakkını savunmakla geçti. 7 kişiyi aynı masada oturtmakta aciz olan bir kişi Türkiyenin hakkını 7 düvele karşı nasıl savunur.

Cumhur başkanı Erdoğan; Davos’ta IMF nin başkanıyla yaptığım görüşmede dedimki taksitleriniz alırsınız ama Türkiyeyi yönetemezsiniz. 2013 de bütün ödemeleri bitirdik. IMF ile yolları ayırdık. İşte AKP budur. Dünya 5 den büyüktür dedik sisteme itaraz ettik. Türkiye yüzyılını eser ve hizmet siyaseti üzerinden yükselteceğiz. 26 gün kaldı. Her ak partili 100 kişiyi daha sandığa taşımalı.

Cumhur başkanı Erdoğan; Yolar köprüler olmassa soğan patates nasıl gelecek? Türkiyenin bir ucundan bir ucuna nasıl gideceksiniz? Evlatlarınızın istikbalini ülkeniz geleceğini kime emanet edeceksiniz? Kandille iş birliği yapan Bay bay kemal’ emi?