Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akparti seçim beyannamesini acıkladı. Ak parti millet vekillerini tanıttı. Ankara arenada 600 millet vekili adayını tanıttı. Hep birlikte 14 mayıs’da sandıkları patlatacağız. Yine bir 14 mayıs arifesinde bir kez daha söz milletin demek için bir aradayız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küresel emperyalistlerin içerideki ve dışaradaki tetikçilerine hoyratlıkları, bu ateşe söndüremedi. Milletimizin tercihini istikradan yana kullandı, manisa ne diyor reise hay hay kemal’e bay bay diyor. Durmak yok yola devam. Darbecilerden vesayitcelere karşı milletimiz ile birlikte yüzyıl’ın kapısını aralamak için buradayız. 14 Mayısta sandıkları patlatıyormuyuz. Ben kadınlarda gençlerde bu cesareti görüyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin yüzyılı’nı yürüyüşünü hemen başlatmak için buradayız. Bu yürüyüşüm gücünü, son 21 yılda kazandığımız eserlerden alıyoruz. Her felaket bilhassa 6 şubat depremleri, birliğimizi daha çok sahip çıkmamız gerektiğini gösteriyor. Bu kadim coğrafya binlerce yıldır olduğu gibi, buğünde tüm dünyanın gözünü diktiği yer.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu coğrayda huzurla yaşamanın en doğry yolu birlik olmaktır. Ülkemizin her köşesinde evleri başlarına yıkılmışken diğer hiç bir yerdeki insanımız hayatına hiç bir şey olmamış gibi sürdüremez. 6 ŞUBAT depremlerinin izlenirinide kerim devlet anlayışı ile yürüttüğümüz çalışmalar sayesinde aşacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küresel dengelerin yeniden oluştuğu şu kritik başarıyla çıkacagız. Türkiye ak partinin kurumsal tecrübesi her şeyden önce akparti klasik manada bir siyasi parti olmanın ötesinde dava sahibi hayal sahibi vizyon sahibi vicdan sahibi demektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünyada 12 milyon üyesi olan bizden başka parti yok. Biz türkiyede geçmişte bu millete yapamassın denilen ne varsa hepsinin olabileceğini gösterdik. Büyük ve güclü türkiye’ye dogru giden her adımı zihinlerde örülmüş duvarları yıkarak ayaklara vurulan prangaları kırarak attık. Dünya 5 ten büyüktür, itirazımıza her gecen gün destek daha fazla büyüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emparyalistlerin terör örğütleri üzerinden yürüttüğü vekalet savaşlarınında sonu geliyor. Önümüzdeki dönemde ülkemizi ve milletimizi dünyada hakketiği yere getireceğiz. Cumhurbaşkanlığı sistemi yerden yere vuranlar, buğün aynı sistemi ruhuna uygun olmayan şekilde tepe kullanma hesabı yapıyor. Şimdi daha geniş ufuklara doğru yelken acıyoruz, işte bunun için ak parti geleceğin partisi diyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, buğüne kadar hangi partiye oy verirse versin, her bir vatandaşımızı ak parti’nin tabii bir mensubu sayıyoruz. 14 mayıs seçimlerinin en hayırlı neticelerinden biride ülkemiz muhafeletini bu alacakaranlık kuşağından çıkarmak olacaktır. Hiç kimseyi atlamadan teker teker herkese dokunacağız seçimin sandıkta kazanıldığını unutmayacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye yüzyılı, şefkatin üretimin, istikrarın, kalkınmanın, huzurun, gücün, barışın, bilimin yüzyılıdır. Türkiye ulusal risk kalkan modeliyle ülkemizin 81 ilinin tamamını afetlere direçli şehirler haline dönüştüreceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terör örgütlerinin ve vesayet odaklarının siyasete ne göz yummayacağız. Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek ülkemizi bu sorundan mutlaka kurtaracağız. Ulaşımda yeni dönemde raylı sistemlere ağırlık vereceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki 7 yılda 1 mılyon togg’u yollarda görmemizi temin edeceğiz. İşe alımları sınavlardaki başarı sırasına göre yapacağız. Üniversiteli gençlere tablet ve cep telefonu alımında vergi muhafiyeti sağlıyacağız. Değişen ihtiyaçlara göre cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini restore edeceğiz.