Cumhurbakanı Erdoğan; Denizli ak parti seçim mitinginde konuştu. Bunlar 14 mayıs’ta siyasi mevta olacaklar. 6’lı masa bölücü örgütün siyasi uzantının katılımıyla 7. oldu. Hayal ve hedeflerimizi türkiye yüzyılı başlığı altında topladık. Seçim beyannamemizle ilk somut adımları sıraladık 14 mayıs ‘ta bunları sandığa gömeceğiz.

Cumhurbakanı Erdoğan; Deprem bölgesine bir yılda 319 bin konut yapacağız. Toplamda ise yaptığımız konut sayısı 650 bini bulacak. Bayramın 2. günü tamamlanan köy evlerini teslim edeceğiz. Chp ve bölücü örğütün uzantısı hdp lgbt cidir. Bunlaran bir ses duydunuzmu? Bunlarda aile kutsiyeti yok.Evg janımlarına emeklilik hakkı getireceğiz. Emekli olmak isteyen ev hanımlarının primlerini üçte birini devlet olarak biz karşılayacağız.

Cumhurbakanı Erdoğan; Bay bay kemal londranın tefecileri neden bu kadar parayı sana neden versin? Türk milleti bu yalanlarına inanmaz. Milletimiz 14 mayıs’ta sana gereken dersi verecek. Yeni bir yol ayrımının arifesindeyiz. 14 mayıs kemal ve yanındakilerin siyasi mevta olduğu gün olacak. Eski türkiye iki anahtar vaadiyle gelip vatandaşımızı elindeki anahtarlardan edip seçim vaadlerinde bulundular. Biz onlardan değiliz.